ادغام دو پرونده مهریه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۳ #79856477

با سلام
همسر من در سال ۹۳ بخشی از مهریه که سکه بود را در شورای حل اختلاف به اجرا گذاشت و بعد حکم صادر شد که من ۲عدد سکه پیش قسط بدهم و بعد هر ۳ ماه یک سکه پرداخت کنم من در حال پرداخت سکه بودم که بخشی دیگر از مهریه که ۱۵میلیون تومان بود را در سال ۹۴ در شعبه سوم حقوقی به اجرا گذاشت و حکم صادر شد که پیش قسط ۵میلیون و بعد ماهی ۵۰۰هزار تومان پرداخت کنم چون اقساط زیاد بود نتوانستم پرداخت کنم و زندانی شدم بعد از شعب درخواست ادغام نمودم اما موافقت نشد ؟
ایا امکان ادغام این دو پرونده وجود دارد خواهشان کمکم کنید تا ازاد شوم از زندان
من برای این دو پرونده اعسار و تعدیل زدم فقط الان مشکل من ادغام کردن این دو پرونده میباشد با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه احکام صادره قطعی شده اند لذا امکان ادغام این دو پرونده وجود ندارد.

با سلام
امکان ادغام وجود ندارد به علت قطعی شدن احکام صادره