برای تفکیک سند هر طبقه چیکار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #79853085

باسلام
منو بردارم و پدرم تصمیم گرفتیم که منزل پدریمون رو تخریب کنیم و یه ساختمان سه طبقه بسازیم هر کس طبقه ی خودش رو با هزینه ی خودش بسازه که انجام شد و هیچ بحث و اعتراضی توش نداریم.این ساختمان با سه تا رفت و دسترسی و درب جداگانه ساخته شد.زمین این ساختمان مال پدرم بوده و سند نداره از قدیم قباله ای بوده و الانم پروانه ساختمانم فقط بنام پدرمه و حتی کنتور و انشعابات جدیدیم که گرفتیم بنام پدرمه. سوالی که داشتم اینه که منو داداشم هیچ مدرکی که طبقات دو و سه رو ما ساختیم نداریم میخواستم ببینم برای تفکیک سند هر طبقه چیکار باید بکنیم که لاقل بعدا بقیه خواهر برادرا رو طبقه ای که خودمون ساختیم ادعای نداشته باشن و ایا برای این تفکیف سند لازمه که پدرم از زمین پایین دنگ زمینی به نام من و همینطور داداشم بکنه یا نه بدون اینک زمینی بناممون باشه میتونیم طبقه ی خودمون رو جدا کنیم از پدرم. ممنون از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اساسا سند املاک تازه ساخته شده بر اساس پایان کاری که شهرداری منطقه ارائه میدهد صادر میشود.
پایان کار مزبور نیز بر اساس تقسیم نامه ای که شرکا ارائه میکنند صادر میشود.
در صورتی که برای آن منطقه هنوز سند صادر نشده باشد با مراجعه به دادگاه محل وقوع ملک برای درخواست افراز میتوانید بر اساس تقسیم نامه ای که مابین خود تنظیم مینمایید اقدام به افراز ملک مزبور نمایید.

سلام
ابتدا مبایعه نامه ای جهت خرید هر یک از طبقات با پدر منعقد نمایید و در صورت امکان افراض ملک با مراجعه به اداره ثبت و اسناد رسمی تقاضای افراض ملک و تهیه سند رسمی مجزا نمایید !

سلام
به اداره ثبت مراجعه کنید چنانچه ملک قابل تفکیک باشد درخواست سند را مطرح نمایید