آیا مهریه عندالاستطاعه را می توان دریافت نمود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۲۰ #79844

سال ۷۶ با مهریه ۰۰۹۹ سکه عندالاستطاعه ازدواج کردم. الان با هم به مشکل بر خوردیم و قصد جدایی داریم. همسرم ورشکسته شده و مال و اموالی ندارد. شغلی هم که درآمد ماهیانه داشته باشه ندارد. تکلیف مهریه من به چه صورت ست؟ آیا مهریه ای به من تعلق میگیرد یا خیر؟ در صورتی که بعد از طلاق مالی به شوهرم برسد و توانایی مالی پیدا کند آیا امکان پیگیری مهریه من وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید مهر را به اجرا گذاشته و در مرحله اجرا اگر اموالی کشف شد مهریه را وصول در غیر این صورت تا زمان مال دار شدن شوهر می بایست صبر کنید. این نکته حائز اهمیت است تا زمانی که ایشان استطاعت در پرداخت ندارند نمیتواند حکم جلبشان را بگیرید

در مرحله اجرای حکم مهریه اگر اموالی از زوج یافت شود توقیف می شود.

با سلام
اینگونه مهریه صرفا با معرفی و توقیف مال قابل وصول ی باشد
موفق باشید

سلام در صورت داشتن اموال مهریه قابل وصول هست در غیراینصورت خیر .در طلاق هم چنانچه مهریه را بذل ننمایید بهد از طلاق نیز قابل وصول خواهد بود

درود
تا زمانیکه مهریه را نبخشید حتی بعد از طلاق و احراز ملائت زوج قابل مطالبه می باشد .

با سلام، پاسخ هر دو سوال شما مثبت است و عندالاستطاعه بودند مانع دریافت نمی شود و اگر مالی بعدا به دست آید می توانید تعدیل کنید

با سلام
چون شرایط مالی مساعدی ندارند و عندالاستطاعه هست نمیتونید الان جیزی دریافت کنید اما در اینده حتی بعد از طلاق نیز اگر مهریه را نبخشید میتونید اگر مالی از ایشون معرفی کنید توقیف و بابت مهریه مطالبه کنید