مهلت تهیه مسکن و اثاث البیت توسط زوج، به اتمام رسیده، من باید چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۷۸۳ #79782648

سلام وقت بخیر
شوهرم شکایت تمکین کردن و چون منزلشون طبقه پایین مادرش هستش، من در جلسه گفتم که به شرط تهیه منزل مستقل برمیگردم، حکم داده نوشته بود زوجه محکوم به تمکین منوط به تهیه منزل مستقل و اثباب البیت در شان زوجه و ۲۰ روز وقت داده بود، الان فرصت ۲۰ روزه تموم شده.
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. زوج می بایست شرایط تمکین را فراهم کرده نسبت به اجرای آن تقاضا نماید. نیازی به اقدام از سوی شما نیست.

با سلام و احترام
در صورت انقضای مدت جهت تهیه مسکن برای زوجه شما می توانید مطالبه نفقه کرده و ناشزه محسوب نمی شوید

سلام دوست گرامی
لازم به انجام کاری نیست ایشان باید مقدمات تمکین شما را فراهم نماید و بعد از دادگاه درخواست تمکن کنند.

باسلام
در صورتی که بدلیل عدم تهیه مسکن مستقل، امکان تمکین شما وجود نداشته باشد آثار عدم تمکین مثل عدم تعلق نفقه به شما و اجازه ازدواج مجدد زوج منتقی خواهد بود

شما نمی خواهد کاری انجام دهید. شما حاضر به تمکین می باشید و ناشزه محسوب نمی شوید و تا منزل مستقل تهیه ننمایند نمی توانند شما را به اجبار در آنجا ساکن کنند و نفقه شما نیز ساقط نمی گردد. بهتر است با مدارا زندگی را ادامه دهید.

سلام

شما لازم نیست کاری کنید چون تمکین شما منوط و مشروط به تهیه مسکن مستقل شده تا زمانی که مسکن مستقل تهیه نشده و به دادگاه معرفی نشده شما می توانید تمکین نکنید چون شرط تمکین محقق نشده است