کسر از امار در دادگاه کیفری به چه معنی میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۷۳۹ #79760158

سلام حدود شش ماه پیش دزد از منزل ما وسایلی رو به سرقت برد شکایت کردیم . پس از پایان تحقیقات باز پرس پرونده رای نهایی و قرار و کیفر خواست علیه متهم صادر کرد و حدود ۱۰روز پیش پرونده به دادگاه و شعبه کیفری دو ارسال شد.

اما امروز تو سامانه قسمت روند پرونده دیدم اینو زدن

۱-پرونده کلاسه ** ردیف فرعی ۲ با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر در دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان ** به تاریخ ۰۱/۰۳/۱۳۹۸ ثبت گردید و با شماره بایگانی ** به شعبه ۱۰۳ دادگاه کیفری دو شهرستان ** ارجاع شد

۲-نسبت به شکایت ** علیه ** مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر طی شماره ** مورخ ۰۸/۰۳/۱۳۹۸ کسر از آمار

تو قسمت خلاصه پرونده هم زدن ۱-پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی نسبت به اتهام سرقت مستوجب تعزیر در تاریخ ۰۱/۰۳/۱۳۹۸ ثبت گردید
۲-پرونده مختومه شده است

میخواستم بدونم منظور از کسر امار چیست و علت مختومه شدن پرونده چیه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به این که این روند در دادگاه کیفری ۲ ایجاد شده ، به نظر بنده دادگاه نواقصی را اشاره کرده و برای رفع نقص ، پرونده به دادسرا اعاده می گردد .

پرونده شما از دادسرا به دادگاه ارسال شده است
دادگاه بعدا به رسیدگی ادامه خواهد داد و دادسرا در مورد پرونده فعلا کاری انجام نمی دهد به همین دلیل از آمار شعبه دادسرا باید کسر گردد
نگران نباشید