آیا واریز اجاره به حساب موجر بدون درج شماره حساب در قرار داد مشکلی ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۴ #79747

با سلام ،

آپارتمانی را در بنگاه مشاورین املاک اجاره کرده ام ،که بنگاه از اقوام نزدیک موجر می باشد، امضا طرفین معامله درون قرارداد فاقد اثر انگشت است و با اصرار من ، بنگاه اعلام کرد که چون قرارداد ممهور به مهر و امضای مشاورین املاک هست نیازی به ثبت اثر انگشت موجر در کنار امضا نیست. همچنین شماره حساب موجر جهت واریز اجاره ها در قرار داد قید نشده است ، آیا واریز اجاره به حساب موجر بدون درج شماره حساب در قرار داد مشکلی ندارد؟آیا این قرار داد صحیح است و در آینده بابت این موارد مشکلی ایجاد نمی شود ؟ لطفا در صورت مشکل دار بودن قرار داد ،جهت روش پیگیری برای اصلاح راهنمایی بفرمایید ، با تشکر.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی به وجود نخواهد آمد اما اگر شماره حساب در قرارداد ذکر گردد به جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی بسیار کمک کننده است.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید قرارداد به اعتبار خود باقی می باشد

مشکلی ندارد و قرارداد صحیح است .