شخصی بدون اطلاع باغم را آبیاری کرده و حالا تقاضای پول می کند, چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۳ #79743104

با عرض سلام و احترام خدمت وکلا و کارشناسان گرامی
من یک باغی دارم که پارسال میوه آن را روی درخت به قیمت خیلی پایین به شخصی اجاره داده بودم امسال آب کم بود و سهمیه آبی از چاه عمیق عمومی داشتم کفاف درختان را نمی داد این شخص آمد و گفت من پارسال از تو خیر دیده ام و برای رضای خدا از سهم چاه عمیقی که دارم درختانت را آبیاری می کنم ما هم تشکر کردیم بعد مدتی گذشت و گفت دوباره باغ را به من اجاره بدهید و به دلیل اینکه مبلغ پیشنهادی او خیلی کم بود اجاره ندادیم حالا همین شخص مدعی است که ۲۰ ساعت باغ ما را آبیاری کرده است و قیمت هر ساعت این چاه عمیق ۸۰ هزار تومان است و باید به او جمعا مبلغ یک میلیون و ششصد هزار تومان پول بدهیم حالا مسئله این است که من اصلا نمی دانم که چند ساعت آبیاری کرده است و نیز اصلا از او درخواست آبیاری نکرده ام و خودش آبیاری کرده است و این مبلغی که می گوید خیلی برای ما زیاد است. لطف کنید پاسخ بدهید که چکار باید بکنم.
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی آبیاری هم باید آبیاری را ثابت کند هم درخواست و دستور شما مبنی بر آبیاری

به مهر
با اثبات ادعایشان و اذن ،شما محکوم به پرداخت خواهید شد

صرف ادعا کافی نیست اگر ایشان ثابت کند که آبیاری به درخواست شما بوده می تواند اقدام نماید.

مگرایشان اینکار را تبرعا ومجانی نکرده پس دلیل درخواست مبلغ معنی ندارد وحتی اگرهم شکایت کند نتیجه ایی ندارد مگر شاهد یامدرکی داشته باشد

در صورت طرح دعوی طرف مقابل باید آبیاری به دستور شما را اثبات نماید .

سلام چون اول به دلیل عدم تبرع و مجانی اقدام کرده و بدون اذن از شما اقدام کرده نمی تواند مطالبه کند مگر مدارکی داشته باشد که اذن به او دادید که باید اجرت المثل عمل وی داده شود