اجرای استرداد جهیزیه، یافت فاکتور برخی اقلام، امکان استرداد الباقی اقلام

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸ #79683873

با درود، دو سال پیش دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمودم که منتهی به صدور رای شد ولی در جلسه دادرسی زوج نسبت به ۵ قلم وسایل ادعای مالکیت نمود، چون سیاهه نداشتم در همان جلسه خواسته خود را نسبت به ۵ قلم کاهش دادم و حکم استرداد مابقی وسایل را گرفتم و پس از اجرائیه مسترد نمودم. حال فاکتور ۵ قلم پیدا شده، آیا مجددا می‌توانم نسبت به آن وسایل دادخواست استرداد مطرح نمایم؟ در اجرائیه قبلی نوشته بود به استثنای ۵ قلم.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید اقدام کنید.البته اگر در جلسه دادرسی قبلی اقرار به مالکیت شوهرتان نسبت به آن پنج قلم جنس ننموده باشید.یا حرفی باشید که مالکیت ایشان ثابت شود.تنها در صورت کاهش خواسته الان میتونید اقدام کنید

درود بر شما، مستحضر چنانچه نسبت به مالکیت همسرتان اقرار نکرده باشید، امکان مطالبه اقلام باقیمانده وجود دارد.

با سلام
تنها در صورتی که نسبت به آن اقلام، خواسته خود را کاهش داده اید و نه اقرار بر مالکیت زوج، بله طرح دعوای مجدد امکان پذیر است.

سلام بله در صورتی که فقط نسبت به آن اقلام کاهش خواسته دادهید میتوایند مجددا اقدام کنید

سلام چنانچه از کاهش خواسته استفاده کردید نه تایید مالکیت همسرتان بله این امکان وجود دارد