محاسبه آخرین روز مهلت ارسال ارسال لایحه با دریافت ابلاغ

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۱ #79682908

با عرض سلام، اگر در روز چهارشنبه دوازدهم ماه یک ابلاغیه دریافت کنی که هفت روز مهلت ارسال لایحه دفاعی بدهند، آیا آخرین مهلت چهارشنبه ۱۹ ماه همان ماه در هفته‌ی بعد می‌شود یا حداکثر سه‌شنبه باید لایحه ارسال شود؟ می‌دانم سوال کمی ساده به نظر می‌رسد لیکن به علت نداشتن تجربه قضایی دقیقا نمی‌دانم آخرین مهلت سه‌شنبه است یا چهارشنبه! ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام آخرین روز بیستم می‌باشد

سلام اخرین روزی که میتوانید اقدام نمایید بیستم میباشد مگر اینکه بیستم تعطیل باشد که روز بعد از تعطیلی نیز داخل در وقت محسوب میشود

بیستم روز اقدام و آخرین مهلت محسوب می‌شود و می‌توان اقدام مورد نظر رو انجام داد

با سلام،آخرین مهلت روز بیستم‌ می باشد.

آخرین مهلت اقدام بیستم می باشد.

با درود ، در احتساب مواعد قانونی ، روز ابلاغ و روز اقدام حساب نمی شود ، یعنی ۱۲ که روز ابلاغه ،حساب نمیشود و نوزدهم هم آخرین روز و بیستم هم روز اقدام محسوب می‌شود یعنی روز اقدام بیستم هست، ضمنا اگر بیستم هم تعطیل باشه ، بیست و یکم روز اقدام است.

سلام آخرین مهلت روز بیستم است.