آیا خواهر و برادر این پسر هم باید این وکالت مادر به برادرشون رو تائید و امضاء نمایند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۵ #79659231

با عرض سلام و درود خدمت وکلا و کارشناسان گرامی
منزلی به ارث رسیده به ۳ خواهر و ۲ برادر خواهر من به عنوان یکی از ورثه به علت کهولت و ناتوانی جسمی میخواد پسر خودش را به جای خود به دنبال کارهای ارث و شرکت در جلسات این کارها جایگزین نماید و ظاهرا سهم خود از ارث را نیز قراره به همین پسر بده و این پسر دنبال خرید دیگر سهم های ورثه را نیز در برنامه خود دارد سوال این است که ایشان برای این کار چه نوع وکالتی باید از مادر خود دریافت کند تا مورد تائید بقیه ورثه باشد و دیگر آنکه آیا خواهر و برادر این پسر هم باید این وکالت مادر به برادرشون رو تائید و امضاء نمایند تا در آینده شکایتی از خاله و دایی های خود نداشته باشند و اظهار عدم بی اطلاعی از وکالت مادر به برادرشون
بی نهایت ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت در دادگاه فقط برای وکلای دادگستری است

در امور غیر قضایی باید وکالت تام محضری که در دفتر اسناد رسمی تنظیم می شود اقدام لاکن برای امور قضایی از طریق وکیل نیاز به وکیل دادگستری خواهد بود.

با سلام
خواهرتان در دادن وکالت به پسرش آزاد است و نیازی به اذن سایر ورثه ندارد و نیز نیازی به اطلاع خواهر و برادر این پسر نمی باشد و می تواند با مراجعه به دفتراسنادرسمی در صورتی که بخواهد سهم الارث خود را به او انتقال دهد ،وکالت فروش سهم الارث خود را به پسرش واگذار کند و در آن قید بنام خود یا دیگری حتما قید شده باشد.در صورتی که صرفا کارهای اداری را بخواهد انجام دهد باید وکالت کاری تنظیم کند .
در خصوص سهم الارث سایر ورثه در صورتی که آنها در انتقال سهم الارثشان موافق باشند می توانند با حضور در دفتراسنادرسمی وکالت کلیه امور در خصوص فروش سهم الارث نامبرده را با قید بنام خود یا دیگری به او انتقال دهند.

با سلام
اگر صرفا برای کار های اداری جهت مطالبه سهم الارث شما باشد از طریق دفاتر اسناد رسمی وکالت کاری در مورد سهم الارث تنظیم نمایید اما برای امورات حقوقی و دادگاهی من باب سهم الارث بایستی وکیل دادگستری اختیار نمایند .

برای وکالت در دادگستری نیاز است که وکیل دادگستری تعیین شود

با سلام
خواهر شما باید وکالت کاری به فرزندش بدهد. این وکالتنامه بهتر است در دفترخانه اسناد رسمی به صورت محضری تنظیم شود. بنابراین با این کار سایر وراث خواهر شما حق دخالت و اعتراض ندارند(اگر هم اختلافی باشد بین خودشان مطرح خواهد بود). وکالتنامه مذکور، نیاز به تاییدشان ندارد...
این وکالت، خارج از دادگستری مناط اعتبار و البته مورد تایید قانون نیز است.
اما اگر قرار باشد امورات ارث از طریق قانونی پیگیری بشود(دادخواست انحصار وراثت یا تحریر و تقسیم ترکه و ...) نیاز است که خواهر شما وکیل دادگستری بگیرد یا در همان وکالت کاری به پسرش اختیار و حق انتخاب وکیل دادگستری را بدهد.