در صورت مسدودی حسابم مطالبات بانکی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۳ #79630190

با سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات. من ۴۳ ساله، کارمند و ساکن ساری هستم. در سال ۹۴ ضامن وام ده ملیون تومانی از بانک ملی برای همسر یکی از همکاران آقا شدم. متاسفانه ایشان تاکنون در باز پرداخت اقساط تعلل نموده بطوری که هم اینک حدود ۹ ملیون تومان دین بانکی دارد. از آنجایی که حقوق من هم از سوی بانک ملی پرداخت می شود بانک چندین بار اقدام به مسدود نمودن حساب بانکی ام نموده که با واسطه بطور موقت حل شده اما اخطار داده اگر دیون نامبرده را پداخت نکنم حسابم کلا مسدود خواهد شد تا بانک مطالباتش را از حقوقم کسر کند. به جز من فرد دیگری نیز ضامن این وام هست. از سویی در سال ۹۶ به پرداخت مهریه همسر سابقم محکوم شدم و به جهت آن با توجه به درخواست اعسار، ۱۵ سکه پیش پرداخت دادم و بر اساس میزان حقوقم هر سه ماه یک سکه نیز پرداخت می نمایم. لذا سئوالم این بود:
۱- در این موقعیت با توجه به وضعیت پیش آمده چه اقدامی باید انجام دهم؟
۲- آیا در صورت مسدود شدن حسابم، با طرح موضوع و ارائه دادخواست در مراجع قضایی استان، و بیان محکومیت مهریه ام، می توان بانک را متقاعد نمود تا دیون بانکی را از ضامن دیگر مطالبه نماید؟
با تشکر و سپاس

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
1 _ هر گاه از حسابتان پول کسر شد ، به همان میزان می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه برهید .
2 _خیر . اما در خصوص مهریه و اقساط می توانید دادخواست تعدیل مطرح کنید .