با توجه به هزینه های بالای تبدیل مسکونی به تجاری، و همچنین در مسیر احداث پروژه قرار داشتن ملک مذکور بنده را در دفاع از خود راهنمائی فرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #79617289

سلام . روز بخیر
پس از بازرسی کارشناس شهرداری از بنای دفتر (شرکت تازه تاسیس شدهء اینجانب ) که قبلا منزل مسکونی و البته بعلت قدمت بنا غیرقابل سکونت بوده و اینجانب درسال گذشته اقدام به تعمیر آن نمودم .و همچنین بعلت قرار داشتن ملک مذکور در (مسیر پروژه احداث خیابان جدید) و ارائه گزارش کارشناس شهرداری به کمیسیون ماده صد بنده محکوم به تخلف با شرح : تبدیل واحد مسکونی به تجاری - مساحت - کسری پارکینگ شدم
شرح رای :
در خصوص گزارش شهرداری مبنی بر تخلف ساختمانی به شرح تبدیل بنای مسکونی به تجاری و یکواحد کسری پارکینگ تجاری با عنایت به محتویات پرونده و مدارک و مستندات مضبوط در آن گزارش شهرداری مبنی بر عدم رعایت اصول و ضوابط شهرسازی از سوی مالک را محمول بر صحت دانسته مع الوصف باستناد تبصرهء یک ماده صد قانون شهرداری رای به تخریب و اعاده به وضع سابق صادر و اعلام میدارد با حکم اعاده موضوع کسری پارکینگ منتفی میباشد.
احتراما خواهشمندم با توجه به هزینه های بالای تبدیل مسکونی به تجاری، و همچنین در مسیر احداث پروژه قرار داشتن ملک مذکور بنده را در دفاع از خود با کمترین هزینه راهنمائی فرمایند .
باتشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

با سلام
شما میتوانید در دیوان عدالت اداری بر رای صادره از سوی کمیسیون اعتراض نمایید .

با سلام
به رای کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری در دیوان عدالت اداری اعتراض نموده و تقاضای ابطال و بدوا صدور دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرائی تقدیم نمائید