چجوری میشه ثابت کنم که من قربانی شدم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۰۹ #79576457

با سلام خلاصه جریان رو میگم من توسط سه اقا مورد تهدید توسط نشان دادن یک فیلم که جنبه های تحریک و تشویش داشت مجبور به باز کردن حساب های بانکی مختلف کردن که حدود هفت حساب بانکی من به اسم خودم و از ترس جانم و آبروم براشون باز کردم میشه راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سریعا نسبت به مسدود کردن حسابهای خود اقدام کنید اگر هم بتوانید تهدید را هم اثبات کنید علیه این اشخاص طرح دعوی کنید

اگر با حسابها اقدام غیر قانونی صورت گرفته باشد مسئول ان شما اید زیرا خود حساب ها را باز و دراختیار ایشان قرارداده اید. درحال حاضر حسابها را مسدود نمایید.

با توجه به تهدید انجام ده ابتدا حسابها را مسدود نمایید و علیه ایشان شکایت خود را تحت عنوان تهدید مطرح کنید

در ابتدا حسابها رو‌مسدود نمایید و از طریق دفتر خدمات الکترونیک علیه ایشان ب جرم تهدید شکایت نمایید.

دروود،کلیه حسابهای خود را مسدود و اینکه از نامبردگان شکایت تهدید و...در دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

باسلام درصورت داشتن مدارک و مستندات جهت ادعای خودتان میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با درود ادعای شما خلاف ظاهر آنچه است میباشد، باید بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید، وگرنه به صرف گفتار و ادعا از شما نمی پذیرند.