در صورتی که در رای دادگاه آمده زوجه مهریه خود را ابرا کرده است بعد از طلاق می تواند برای مطالبه مهریه مجدد اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #79506

با عرض سلام. خواهش میکنم جوابم رو بدین. من و همسرم در تاریخ ۹۶/۲/۳ طی طلاق توافقی از نوع بائن خلعی از هم جدا شدیم. در متن دادنامه نوشته شده زوجه ذمه زوج را از مهریه و حقوق مالی خود، بریی نمود(ابراء) و زوج قبول کرده است. زوجه مدخوله بوده ولی هنوز در دوران عقد می باشند. زوجه باردار نمی باشد. طرفین می توانند با مراجعه به یکی از دفاتر رسمی طلاق و ایقاع طلاق (خلع) نوبت اول، توسط سر دفتر اقدام به طلاق و ثبت ان نمایند. روز قبل از طلاق ۹۲/۲/۲یه اقرار نامه یا صورت جلسه با دست خط و سر برگ وکیلم تنظیم شد، که در بند اخرش، نوشته شده زوجه حق خود را نسبت به رجوع به مابذل، (انچه بذل و ابراء نموده) در ایام عده سلب و ساقط نمود. و خانومم و وکیلش و پدرش و وکیلم امضاء کرد. قاضی قبول نکرد که این متن تو دادنامه هم بیاد.حالا میخواستم بپرسم آیا همسر بنده میتونه چه در عده و چه بعد اون به مهریه رجوع کنه؟ آیا ابراء مهریه در طلاق توافقی خلعی، با ابراء معمولی در طول زندگی، فرق داره، آیا بذل حساب میشه یا همون ابراء؟ رویه قضات و دادگاه چیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در دادنامه صادره قید شده است که زوجه مهریه خود را ابراء کرده است(به معنی بذل نبوده بلکه به این معنی است که زوجه این دین را از عهده زوج ساقط کرده است) دیگر نه در دوران عده و نه بعد از عده امکان رجوع وجود ندارد.