درخواست اعسار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #79390199

سلام و درود
من خانوم هستم و همسرم خونه رو ترک کرده من درخواست مهریه دادم ( تقریبا ۱۲۰‌ میلیون و مطالبه حق ۲۰ میلیون ) و میگن هزینه ش زیاد میشه میخواستم بپرسم تقریبا هزینه ش چقدره و اگر من درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسری رو بدم و شاهد داشته باشم تقریبا چقدر میشه و اینکه من اگه درخواست نفقه کنم و ایشون نیومدن دنبال من ایا نفقه ایی که دادگاه برای من مد نظر قرار میده فقط، بابت این یک ماهه که همسرم نیستن یا اینکه تا وقتیه که از هم جدا بشیم یا برگرده؟
لطفا کامل راهنماییم کنید که من باید چیکار کنم ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با شکایت مبنی بر ترک انفاق بر علیه زوج میتوانید اقدام نمایید و برای دادخواست اعسار نیز با تنظیم استشهادیه و فرم های مخصوص اعسار اقدام نمایید تا با صلاحدید دادگاه هزینه دادرسی از شما تا دریافت اولین قسط یا مبلغ مهریه ساقط شود

بله شما باید برای اعسار دو نفر شاهد معرفی کنین و با توجه به وضعیت کرونا هیچی قابل پیش بینی نیست و در مورد نفقه تاریخ ترک انفاق را هر تاریخی در دادخواست بنویسی از اون تاریخ حساب میشه تا صدور حکم قطعی

سلام
هزینه دادرسی برای مبلغ ۲۰ میلیون تومان ۲ درصد و برای مبلغ مازاد ۲۰ میلیون تومان ۳ درصد میباشد
و رسیدگی به دعوی اعسار بستگی به تراکم کار دادگاهی دارد که پرونده شما به آنجا ارجاع شده است ولی معمولا طولانی نیست
البته الان مهریه را باید شما از طریق اجرای ثبت مطالبه کنید
راجع به نفقه شما ایامی را که از دادگاه تقاضا می‌نماید برایتان مورد حکم قرار می دهند و اگر درخواستتان تعیین نفقه باشد فقط میزان نفقه را مشخص می کنند.