میتونه اقدام به وصول چک بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #79374463

سلام من سال ۹۳ یک چک ۹۰۰ تومنی دست مربی باشگاه جهت مکمل و امپول داشتم چون نخاستم مصرف کنم فقط داروخانه و معتبر استفاده کنم گفتم بهش که پس بگیر و چک بده ایشون گفتم نمیتونم پس بگیرم و برگشت زد چک و همون موقع ۳۰۰ تومن براش کارت به کارت کردم
چک برگشت زد اون موقع شکایت نکرد و چک ما باطل شد و دوباره ما اقدام بگرفتن دست چک کردیم و دست چک گرفتیم
الان میخاستم بدونم میتونه اقدام به وصول چک میتونه بکنه و جبرات خسارت چند سال داره یا نه چه مقداری میتونه مطالبه کنه
درحالی که چک برای مکمل باشگاه بوده و من هنوز مکمل نگه داشتم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سئوالتان مبهم بوده و نحوه ابطال چک را ذکر نکرده اید . بدیهی است که در صورت ابطال چک دیگر امکان مطالبه وجه آن وجود ندارد ولی اگر اصل چک در ید طرف مقابل باشد امکان برگشت و پیگیری قانونی وجود دارد .

سلام
چک را با مقداری که در آن قید شده برگشت میزنند به انضمام خسارت تاخیر در تادیه این در صورتی است که بدهکار بودن شخص اثبات نگردد