درج اشتباه نام خواهان در پرونده طلاق، عدم رسیدگی همزمان فسخ نکاح

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۵ #79366523

سلام، زوجه با اسم قبلی دادخواست طلاق داده بود. بنده با اسم داخل عقدنامه برای فسخ نکاح به همون شعبه دادخواست فسخ نکاح دادم و طی لایحه به پرونده طلاق پرونده فسخ اعلام نمودم که باید طبق ماده ۱۰۳ همزمان رسیدگی می‌شد ولی همون نام اشتباه خواهان باعث شده قاضی رای الزام به طلاق صادر کنه. سوالم اینه با لایحه درخواست نقض دادنامه رو بدم یا به دادگاه تجدیدنظر دادخواست بدم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می‌بایست لایحه تجدید نظرخواهی و اعتراض خود نسبت به رای صادره را از طریق دفاتر خدمات برای دادگاه تجدیدنظر استان ارسال کنید

به سلام تجدیدنظرخواهی کنید و مدارک مربوط به نام قبلی و اکنون زوجه رو هم پیوست کنید

سلام، از طریق تجدیدنظرخواهی اقدام نمایید.

سلام
تجدیدنظر خواهی کنید.

سلام اعتراض خود را با تقدیم دادخواست تجدید نظرخواهی نسبت به دادنامه صادره مطرح کنید.

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند ، هرچند نام شخص تغییر یافته اما در قسمت توضیحات شناسنامه موضوع منقوش و کتابت گردیده و این امر باعث نمی شود شخصیت دعوا تغییر یابد و صرفا سهو قلم می باشد ، شما می توانید از شعبه مذکور اصلاح رای را خواستار شوید ، با عرض پوزش شما می توانستید مطابق تشریفات آیین دادرسی مدنی تقاضای دعوای تقابل بنمایید و این امر شایسته تر بود ، لازم بذکر است ماده ۱۰۳ قانون آیین دادرسی مدنی مورد اشاره حضرتعالی ،نیاز به بررسی و پذیرش رئیس شعبه دارد ، که عمل ایشان بیانگر مخالفت به جهت رسیدگی توامان بوده ، حال شما می توانید ضمن اعتراض به دادنامه الزام به طلاق از قضات محترم و مستشاران معزز دادگاه تجدیدنظر به جهت مطرح بودن دعوای فسخ تقاضای قرار اناطه مطابق ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی را بنمایید ،تا تعیین تکلیف امر مورد ادعای شما دست نگه داشته و بعد از قطعیت جریان دعوای شما چه به له چه بر علیه اقدام به رسیدگی و صدور رای بنمایند ، پیشنهاد می گردد ضمن رزرو وقت با یکی از وکلای محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا به جهت تدوین و تنظیم دادخواست تجدیدنظرخواهی شایسته و ضمن آن تقاضای صدور قرار اناطه و توقیف رسیدگی در راستای احقاق حقوق حقه خویش، هماهنگی لازم را مبذول فرمایید ، در پایان در صورت رضایت از پاسخ ، رای خود را ثبت و دیدگاه خود را از پاسخ بیان بفرمایید.

موفق و موید باشید .

باسلام .چنانچه رای از دادگاه بدوی صادر شده شما بدلیل اشتباه در ذکر نام زوجه تقاضای تصحیح رای کنید تا رای اصلاحی صادر شود ودر صورتیکه در دادگاه تجدید نظر ارجاع شده از دادگاه تجدید نظر بدلیل سهو قلم تقاضای اصلاح نام مطابق نام مندرج در شناسنامه کنید.