برای گرفتن نفقه پسر ۵ ساله ام، باید با عنوان قیمومیت از طرف پسرم دادخواست بدهم یا حضانت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #79310750

با سلام
من هنوز طلاق نگرفته ام اما جدا از همسرم زندگی میکنم و پسرم هم با من است. اگر بخواهم برای گرفتن نفقه پسر ۵ ساله ام اقدام کنم باید با عنوان قیمومیت از طرف پسرم دادخواست بدهم یا حضانت؟
در برگ وکالتنامه وکیل اسم پسرم را نوشت با قیمومیت من. آیا درست است؟
چون من شنیده ام قیم را دادگاه باید مشخص کند.

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی با عنوان حضانت دادخواست نفقه بدهید .

سلام
چنین اقدامی صحیح است و شما قیم فرزند محسوب میشوید

شما قیم فرزندتان محسوب نمی شوید ولیکن به دلیل اینک حضانت فرزند با شما است می توانید بابت مطالبه نفقه فرزندتان دادخواست حقوقی علیه همسرتان تقدیم مراجع قضایی نمایید.

سلام
خیر
قیمومت نهادی جدا از حضانت است شما حضانت فرزندتان را دارید نه قیمومت چرا که فرزندتان پدر دارد شما با اختیار حاصل از حضانت به عنوان مادر طفل دادخواست نفقه بدهید

سلام بله شما قیم پسر خویش هستید و می توانید در حکم قیومیت اقدام به دادخواست نفقه فرزند داده و مطالبه نمائید. ابتدا به شورای حل اختلاف مراجعه و دادخواست نفقه فرزند را بدهید/.