پدرم مرا رها کرده، نفقه هم به من نمیدهد، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۳ #79254273

من با پدرم بحثم شد بابای من دیگ بهم پول نمیده از خونه هم گفته برو نمیخوام ببینمت تو دیگ نباید با پول من زندگی کنی دیروز تو جاده هم ولم کرد گفت خرج خودتو خودت در بیار الان من هیچ پولی هم ندارم که بخوام خونه بگیرم و بمونم اسمشم گفته برم پاک کنم کمکم کنید الان من باید چیکا کنم بابامم وکیله

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست به حرف ایشان توجهی نکنید وباحال ندامت به منزل بروید وازایشان دلجویی کنید ضمنا اگر پسرهستید و۱۸سال به بالا حتما اینکارراانجام دهید

دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید
جزئیات را ذکر نکردید

با سلام
بهتر بود قید میکردید که پسر هستید یا دختر .
اولا هیچ فردی نمیتواند اسم فرزندانش یا پدر و مادرش را از شناسنامه خود حذف و پاک نماید .
دوما اگر شما دختر باشید که تا روز ازدواج پدرتان موظف به پرداخت نفقه و خرجی شما است
سوما اگر پسر باشید تا سن ۱۸ سالگی طبق قانون( اما در عرف تا تمکن مالی ) پدر میتواند حمایت مالی نماید
چهارما میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس حاصل نموده و از آنان کمک بگیرید

سلام
پسران تا ۱۸ سالگی و تا زمانی که در خانه پدر خود تحصیل می‌کنند، حتی در صورت جدا نشدن پدر و مادر از هم می‌توانند دادخواست نفقه فرزند ارائه کنند؛ اما پس از ۱۸ سالگی و با اتمام تحصیل دیگر پدر وظیفه ای برای پرداخت نفقه او نخواهد داشت.
اگر پدری با داشتن امکانات مالی از پرداخت نفقه فرزندانش خودداری کند، این مساله بار کیفری دارد و فرزندان یا فردی که مسوولیت سرپرستی و نگهداری فرزندان را به عهده دارد، می‌تواند علیه او در این رابطه به دادگاه شکایت کند.
در شرع و قانون سن معینی برای نفقه فرزندان در نظر گرفته نشده و عرفا مادام که اولاد دارای شغل و درآمد مشخص نباشند پدر نسبت به پرداخت نفقه مسئولیت دارد. ‎

شما چند سال داری چنانچه کمتر از ۱۸ سال داری می توانی دادخواست مطالبه نفقه کنی و۱۸ سال بیشتر اگر دختی بازهم می توانی نفقه خرجی بخواهی اگر پسری وسن بیش از ۱۸ سال داری نمی توانی چیزی از او بخواهی