ایشان ماشین را بعد از دادگاه، و قبل از درخواست مهریه خواهرم به مادرشان فروخته اند؛ می توان بعنوان فرار از دین اقدام کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۷ #79213730

با سلام، همسر خواهر بنده دادخواست طلاق ارسال کردن و در دادگاه دلیل قانع کننده ای جهت طلاق نداشتند لذا وکلیشان اصرار به طلاق داشتند و خواهر بنده هم اذعان کردند طلاق نمی خواهند و اگر می خواهند طلاق دهند باید مهریه را پرداخت کنند. وکیل ایشان اذعان داشتند که ایشان معسر است و نصف خانه (ارزش خانه بالاست) و ماشن دارند و قاضی اعلام کردند ایشان معسر نیستند و بنده تو روند کار اموال ایشان را در نظر می گیرم.
با توجه به اینکه در دادگاه اعلام کردند ماشین دارند و بخاطر نظر قاضی اقدام به فروش کردند.

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است

مشکلی نیست قطعی شدن رای انتقال منع قانونی ندارد

درود
خیر قبل از صدور اجراییه انتقال داده اند و جرمی واقع نشده است.

در صورت طلاق از سوی زوجه یا باید تمام حقوق مالی زوجه پرداخت شود و یا رضایت زوجه جلب گردد. خیر قبل از مطالبه بوده و فرار از دین نیست.

اگر انتقال اموال از سوی مرد پیش از مطالبه مهریه از سوی زن صورت گرفته باشد، معمولا قضات نمی پذیرند که معامله صوری بوده است. اما در مورد مساله شما با توجه به اینکه زوج درخواست طلاق داده و طبیعتا بیم آن را داشته که مهریه از جانب زوجه مطالبه شود و از طرفی در معامله ی میان مردی که بدهکار مهریه است و پدر یا مادرش اصل بر صوری بودن معامله است. بنابراین شما می توانید مدعی معامله به قصد فرار از دین شوید.

درود بر شما، با عنایت به این نکته که انتقال قبل از اجرای مهریه بوده، موضوع فرار از دین منتفی‌ست.

اگر قبل از صدور حکم قطعی مهریه انتقال داده باشد مشمول فرار از دین نخواهد شد.