مسئول محل کارم میگوید که مدرک اصل نیست و به من اتهام جعل میخواهند بزنند؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۵ #79176841

اقا سلام
بنده مدت ۲۰ سال دارم در ارگان نظامی خدمت میکنم ..حدود چند سال پیش برای ثبت نام کلاس سوم دبیرستان به مدرسه رفتم و کسی به من معرفی شد ک کارای ثبت نام رو انجام بده بعد از صحبت با ایشون گفته شد که مبلغ ۵۰۰ تومان برای کلاس هزینه داره گفتم چشم و بعد از یکسال مدرک کپی دیپلم برای من اورد که قبول نکردم گفتم اصل کجاست گفت چند وقت دیگ میرسه بعد گفتم حداقل برابر اصل کنین..که با مهر برابر اصل برای اوردن و من هم این مدرک دیپلم را اراعه دادم ..و بعد از حدود یکسال تازه مسئول محل کارم میگوید که مدرک اصل نیست و به من اتهام جعل میخان بزنن.باور کنین من اصلا هیچ خبری از این موضوع نداشتم ولی حرف منو باور نمیکنن و میخان به دادسرای نظامی معرفی کنن میشه راهنمایی کنیی من چیکار کنم چی باید بگم که بدتر نشه برام ..تو رو خدا یم راه حلی بهم بدین من هیچ چیزی برای دفاع ندارم هیچ کسی رو ندارم .فقط دارن با من لجبازی میکنن

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند شما بدون اطلاع و بدون سوءنیت از سند مجعول استفاده کردید، اما در عمل چنانچه نتوانید شخص جاعل را معرفی کنید، سوءنیت شما با توجه به ارائه رسمی مدرک جعلی برای استخدام محرز فرض میشود؛ و دست کم به استفاده از سند مجعول مشدد محکوم خواهید شد

ضمن اعلام واقعیت و با معرفی مرتکب ، برای برائت از سوء استفاده از سند مجعول عدم سوء نیت خود را ثابت نمایید .

درود
در فرض عدم انجام جعل توسط شما ، مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شده اید مگر اینکه عدم اطلاعتان نسبت به مجعول بودن سند مورد استفاده را ثابت نمایید .

با درود..
اتهام شما مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول مشمول رسـیدگی و پیگیری کیفری می باشدـ.

سلام
چنانچه جعل منتسب به شخص دیگری باشد اتهام شما استفاده از سندمجعول می باشد مگرآنکه عدم اطلاع از جعلیت را ثابت نمایید.

شما جعل و استفاده از سند مجعول مدرک تحصیلی شدید چنانچه بتوانید فرد مورد نظر را معرفی کنید شاید از این حیث در جرم شما تخفیف قائل شوند
ولی درمورد استفاده از مدرک تحصیلی مجعول مجازات خواهید شد

با سلام مدارک مربوط به ثبت نام در موسسه مذکور را ارائه نمایید و با اثبات عدم سونیت تبرئه میشوید.