آیا با گذشت 3 سال از قرارداد خودرو و عدم پرداخت ثمن می توانم برای فسخ آن اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #79147442

با سلام
ماشینم رو به شخصی فروختم و از ۶ میلیون ۴ میلیون آن را دریافت کردم که البته سال ۹۵ این قول نامه بسته شد و با شکایت توانستم در چند قسط مبلغ ۴ میلیون را بگیرم ، این شخص در دادگاه تعهد داد و امضا کرد که باقی پول را در چند قسط بدهد ولی تا به امروز که تقریبا ۳ سال گذشته ، از ایشون خبری نشده است ، دادگاه هم حکم جلب این شخص را همان موقع داد ولی من پیگیری نکردم چون فرصتش را ندارم ، حالا سوال من این است که آیا میتوانم بعد از ۳ سال که خبری از این شخص نشده ، قرارداد را یک طرفه فسخ کرده و اعلام سرقت کنم و ۴ میلیون آن شخص را برگردانم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فسخ قرارداد تنها در صورتی امکان پذیر است که چنین حقی در مبایعه نامه برای شما در نظر گرفته شده باشد درغیراینصورت حق فسخ ندارید و تنها می تواید با استناد به ادله محکمه پسند برای مطالبه وجه تان اقدام نمایید لازم به ذکر است در صورت شکایت مبنی بر سرقت نیز با توجه به اینکه طرف مقابل می تواند اثبات نماید که خودرو را از شما خریداری کرده است شکایت سرقت به نتیجه نخواهد رسید.