آیا با عدم پرداخت مهریه، به زوجه امتیاز طلاق داده میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #79146220

با سلام
من از یکی از قضات تجدید نظر شنیدم که دیگه جلب برای مهریه داده نمیشه. حالا سوالم اینه که آیا در صورت عدم پرداخت مهریه، جواز یا امتیاز طلاق به زوجه داده میشه؟
سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرداخت مهریه ارتباطی به طلاق ندارد.
در صورتیکه حکم مهریه صارد شود و شما از پرداخت امنتاع نمایید امکان حبس نیز وجود دارد.

عدم پرداخت مهریه ارتباطی با حق طلاق نداشته و تنها در چارچوب شرایط عقدنامه امکان درخواست طلاق وجود دارد .

با سلام عدم پرداخت مهریه از جهات طلاق نیست باید یکی از شروط ضمن العقد یا یکی از جهات عسر و حرج احراز شود پیشنهاد می شود با یکی از متخصصین این سامانه مشاوره تلفنی برقرار تا اطلاعات بیشتر و دقیقتری در اختیار شما قرار گیرد