آیا این عمل جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #79075595

سلام خسته نباشید خوبید ان شاءالله ؟

سوالی داشتم و اون اینکه آیا از لحاظ شرعی و قانونی گرفتن مرخصی استعلاجی برای کارمندان صدا و سیما به منظور حال و حوصله نداشتن برای رفتن به سرکار و درس کار کردن با بچه ها و یا نداشتن پول بنزین و اینکه طبق ادعا فرد که میگه اونا حقمو خوردن منم از این راه جبران می کنم درسته؟ اهان اینم بگم که من مطمئنم ادعای اون فرد درباره خوردن حقش درست است .

اگر جواب مثبت هست مجازاتش چیه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از لحاظ قانونی جرم نیست اما از لحاظ اخلاق حرفه و کاری متاسفانه غیر اخلاقی میباشد اگر حق کسی خورده شده میتواند اعاده حق از طریق قانون نماید