برای ملاقات حاضر نشده؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #79054716

باسلام من فرزند ۹ ماه دارم که دادگاه حکم به هفته ای ۴ ساعت روزهای یکشنبه و چهارشنبه به پدر فرزندم برای ملاقات داده در خانه بهزیستی ولی ۳جلسه از تاریخ اجرایه رفتم ولی اون نیامده تو این اوضاع کرونا چکار کنم اگر نرم واسه من مشکلی میتونن ایجاد کنه مسئول اونحا که زنگ زده گفته محل کار شهر دیگست معلوم نیست کی بیام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از مسئول مربوطه گزارش مبنی بر عدم حضور ایشان در سه جلسه را دریافت نمایید

با سلام شرایط ملاقات فرزند را قاضی در حکم مشخص نموده است و باید بر اساس آن اجرا شود در صورتی که شرایط اجرای حکم فراهم نباشد طرفین می‌توانند با توافق محل قرار و ساعت آن را تعیین کنند. چند جلسه عدم حضور ایشان مانع اجرای حکم نمی شود و شما باید به تعهد خود عمل کنید

درود
از مسول مربوطه تقاضا کنید حضور شما و عدم حضور ایشان را ثبت نماید.