سوء استفاده از حساب بانکی بنده شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۲ #78929753

سلام خسته نباشید
طبق یک آگهی داخل سایت دیوار جهت استخدام در نمایندگی خرید و فروش ارز دیجیتال از بنده درخواست شد تا اطلاعات حساب طبق شرایط داده شود و همچنین در سایت ذکر شده توسط خودشان ثبت نام صورت بگیرد که سایت صرافی دیجیتالی بودش داخل ایران و بنده تمام کارها را انجام دادم پس از ۴ روز فهمیدم حساب من بسته شده و شاکی روی حسابم دارم الان رفتم دادسرای جرایم رایانه ای برای شکایت ولی میگن نمیتونید باید برید دادگاه هایی که ازتون شکایت شده از طریق همانجا رسیدگی کنید ولی من تهران هستم شاکی ها برای کرمان و مشهد هستند و من نمیتونم به این شهرها برم دانشجو هستم هزینش برای زیاده.
الان بنده چیکار میتونم انجام بدم؟
از سایت خوبتان بسیار ممنون هستم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چاره حیسا بایستی مراجعه کنی یا می تونید از وکلا اون شهرها وکیل بگیرید که دنبال کارات باشند درغیر اینصورت بعنوان متهم باحکم غیابی محکوم میشید

سلام دوست گرامی
بهرحال شما به عنوان متهم یا حداکثر مطلع بایستی در شعبات حاضر و پاسخگو باشید در غیر اینصورت امکان محکومیت شما وجود دارد اگر نمی توانید حضور بهم رسانید یک وکیل استخدام نماید