آیا به نوه ها با توجه شرایط ذیل ارثیه تعلق می‌گیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۶ #78896437

با عرض سلام پدربزرگی داشتم که قبل از فوت سند منزل خود را به نام مادربزرگم زدند و دلیل این کار داشتن یک فرزند ناخلف بوده که می‌خواستند بعد از فوت این فرزند که فرزند بزرگ خانواده هم بودن به سرعت خانه را نفروشند تا مادربزرگم بدون خانه نشود ...اما بعد از فوت پدربزرگم این فرزند و دو فرزند دیگر هم فوت می‌شوند و الان مادربزرگ بنده فوت شدند و فقط یک فرزند باقی مانده است که طبق قانون این منزل به ایشان می‌رسد...این در صورتی هست که کل خانواده از این موضوع اطلاع داشتند حتی همین فرزند آخر که الان اعتنایی به این موضوع ندارد...
آیا نوه ها میتونن ادعایی بر ارث داشته باشند چون این منزل را مادربزرگم نخریدند و هبه هم نشده به ایشان و صرفا دلیل کار پدربزرگم همین موضوع بوده که همه هم از این موضوع اطلاع دارن.

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به نوه ها ارث نخواهد رسید.

با سلام
خیر در صورتی که قبل از مادر فوت کرده باشند هیچ ارثی نوه ها نمی‌برند

مالک تا زمان حیات اختیار انتقال داشته و صرفا وراث منتقل الیه ارث می برند.

با درود. چون پدر بزرگتون در زمان قید حیاتشون خانه را به مادر بزرگتون انتقال داده؛پس از فوت مادربزرگت اموالش و همون خونه به وراث قانونی اش به ارث میرسد.

باسلام باتوجه به آنچه فرمودید خیر به نوه ها ارث نمیرسد

سلام با توجه به مطالب شما خیر....

سلام .پاسخ درفرض سوال شما منفی است .