آیا در جلسه رسیدگی به اعسار،قاضی از من نرخ فروش منزل را جویا میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۳ #78842674

سلام
من دادخواست اعسار دادم،یک منزل داشتم که فروختم و در اعسار نام بردم.
ممکن هست که قاضی سوال کند چه قیمت فروختید؟
و آیا می توانم جواب ندهم؟
آیا قاضی قولنامه را می خواهد یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی سوال کند چه قیمت فروختید؟
بله
و آیا می توانم جواب ندهم؟
بله
آیا قاضی قولنامه را می خواهد یا نه؟
ممکن است بخواهد شما می توانید نشان ندهید

اما به ضرر شما است چون در این صورت به احتمال زیاد دیگر تقاضای اعسار شما پذیرفته نخواهد شد

با سلام
بله
چون اگر ثابت شود مبلغی که از بابت معامله خانه در نزد شما می باشد و توانایی پرداخت دارید

دادخواست اعسار شما پذیرفته نخواهد شد.

سلام احتمالا یکی از سوالات اصلی قاضی همین نرخ فروش منزل است و شما موظف به پاسخ هستید و اگر جواب ندهید قاضی به این حقیقت پی میبرد که شما با داشتن تمکن مالی قصد پرداخت مهریه را ندارید و تحقیقات خاصی را ادامه دهد تا به حقیقت برسد.