گفتن باید فیش حقوقی بگذاری تا دوباره به بازداشتگاه نروی، لطفا راهنماییی بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۲ #78831474

سلام
با حکم جلب بنده مامورین آگاهی در را شکستن و با موضوع سرقت مستوجب تعزیر من رتبه اگاهی سید خندان بردن بدون اینکه برای من ابلاغیه ای چه درب منزل و چه به خط موبایلم آمده باشد حتی برای اخطار و در سامانه ثنا من به هیچ وجه ثبت نشد قبل از دستگیری ام یک شب من را به بازداشگاه شاهپور بردند و فردا به دادیاری ۱۱ دادسرای ناحیه ۱۵ و من در دادگاه متوجه شدم یا اینکه شاکی بنده پرونده در حال جریان دیگری از من دارد و به بنده همیشه ابلاغ میشد ولی با همکاری مامور اگاهی که فامیلش بود این پرونده را بدون ثبت در ثنا درست کردند و حکم جلب من را گرفتند و بعد از بردن من به اگاهی در ساعت ۹ صبح من را پیش قاضی کشیک نفرستادن و به شاهپور بردند پس از صحبت من با دادیاری ۱۱ ناحیه ۱۵ اعلام کردند فردا فاکتور لوازم منزلمان را به مامور پروندم بدم ولی خانم دادیار بعد از این جمله گفتن باید فیش حقوقی بگزاری تا دوباره بازداشتگاه نروی علت را پرسیدم گفتن تمرد نسبت به مامورین حین انجام وظیفه و توهین به مقامات و مامورین وثیقه ۱۵میلیونی میخواستن که وکیل خانوادگیمون پروانه اش را گذاشت این ماجرا در تاریخ ۲۸/۰۹/۹۹ رخ داد و من ۰۳/۱۰/۹۹به دادسرای ناحیه ۱۵بابت ثبت نشدن این ماجرا در ثنا لایحه ای را وصول کردم که برگه ای به بنده دادند محتواان موضوع سرقت مستوجب تعزیر و تمرد نسبت به مامورین حین انجام وظیفه و توهین به مقامات و مامورین در تاریخ ۰۳/۰۹/۹۹ساعت ۱۴:۳۶ وصول گردید و با شماره پرونده --------------------به شعبه دادیاری دادسرای عمومی ناحیه ۱۵ ارجاع گردید ولی درسیستم در کارتابل بنده به جز ثبت موضوع مذکور و نام شاکی ووکیلش هیچ چیزی قید نشده

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
روند رسیدگی پرونده را می توانید از سایت عدل پیگیری نمایید.و این که در توضیحات جنابعالی هیچ سوالی مطرح نشده است.

سلام
ناچاریدتاروشن شدن موضوع وثیقه قانونی بگذارید.جرم سرقت صرفاباشکایت شاکی یاوکیلش شروع به رسیدگی میشود

با درود در سامانه عدل ایران یا ثنا به شما روند پرونده و ابلاغات ارسال می‌گردد مضافا این که مقام تعقیب با شرایطی پیش از ابلاغ می‌تواند متهم را جلب کند

سوال شما مجهول است ولی درخصوص اطلاعات در سامانه باید منتظر باشید

برای پیگیری موضوع از طریق سایت عدلیران در قسمت اطلاع رسانی اقدام کنید

سلام روند و ثبت مراحل پرونده انجام گرفته منتظر جواب در سامانه باشید موفق باشید

مطالب بیان شده تنها توضیح یک سری اتفاقات است و ابهام یا اشکال یا سئوالی مطرح نکرده اید . واضح بفرمائید که در چه موردی نیاز به راهنمایی دارید؟