آیا ممکنه پدرش به جای من امضا کرده باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۰ #78825567

سلام
من این سوال رو دو هفته پیش پرسیدم چون جوابی دریافت نکردم واسه این دوباره پرسیدم لطفا جوابش رو بدید .. ممنون... خانمم ۹۷/۹/۲۷ تصادف کرد که آسیب شدید دید مثل از دست دادن بویایی شکستن بینی و خوردن ۲۰ بخیه در پیشانی بعد گذشت تقریبا ۴ ماه بدون اطلاع من که همسرش هستم پدرش مبلغ ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان را گرفتن و تا دو ماه من اطلاع نداشتم که بعد خبر دادن به من سوالم اینه چطوری این پول وصول شده آیا ممکنه پدرش به جای من امضا کرده باشه یا چیزی دیگه ای هست که من در جریان نیستم البته هنوز کل دیه رو نگرفته فقط همون مبلغ فوق؟؟؟ سوال دوم اینکه من ماهی۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان حقوق دارم و یه حیاط که قولنامه ای هست و فقط آب و برق به نام منه حالا اگه بخام خانمم رو طلاق بدم اون میتونه واسه مهریه حیاط رو ازم بگیره چون تنها دارایی من همینه .... سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا پدر از طرف همسر شما اقدام کرده است
منزل شما جزو مستثنیات دین است و توقیف نمیشود

با توجه به اینکه همسر شما شخصا میتواند در خصوص دریافت دیه اقدام نماید امضای دیگری نیاز نیست و اگر به پدرشان وکالت وصول وجه دیه را داده باشند چنین چیزی ممکن است .
منزل به واسطه عدم وجود سند مالکیت به نام شما قابل توقیف و وصول مهریه نخواهد بود.

نیازی به امضاء شما یا پدرخانمتان نبوده بلکه در صورت رضایت همسرتان با دادن رضایت در قبال اخذ وجه و دیه موضوع مختومه خواهد بود .
ملک قولنامه ای قابل توقیف نمی باشد .