فیشینگ و سو استفاده از کارت بانکی انجام شده، چگونه رفع اتهام از خود کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۶ #78673786

سلام من‌ یک روز از داخل کانال تلگرامی یک تبلیغی دیدم درباره یک سایت خرید ارز دیجیتال. بهم گفتن از طریق حساب تو میخریم و هیچ مشکلی برات نداره گفتم اگر پولشویی باشه. هزار تا دلیل برای من ساده اورد که نیست. با اون حساب پول زدن و خرید کردم براشون ارز دیجیتال. امروز از پلیس فتا زنگ‌ زدن که فیشینگ شده و باید بیای فلان جا. الان میدونم بدبخت شدم و بخاطر بیکاری و یه مبلغ پول حرام که ازش خبر نداشتم خودمو تو لجن انداختم فقط میخوام بدونم راهی هست که اون اصل کاری ها رو پیدا کنیم؟ من الان از اون پولایی که فرستادن تو حسابم یه مقداریشو بلوکه کردم که فردا ببرم به پلیس فتا بدم ولی قطعا آیا من گناه کار‌گیشم یا راهی برای رهایی دارم؟میشه راهنماییم کنید. بخدا شب و روز ندارم از غصه دارم دق میکنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید شما اثبات کنید که خود شما هم قربانی این جرم شده اید همین که شما قصد ارایه پول های بلوکه شده را دارید این میتونه یک گام مثبت تلقی بشه و حسن نیت شما رو ثابت کنه