آیا پرداخت هزینه وکیل شاکی با بنده بوده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #78648520

با سلام و درود
ببخشید که پیامم کمی طولانی میشه
شخصی از من به عنوان تهدید شکایت کرد ولی در همان ابتدا وکیل بنده با وکیل شاکی (که طبق حرف شاکی، وکیل تام الاختیار ایشون بود ) تلفنی صحبت کردند و راضی شدند که شکایت رو ادامه ندهند تا پرونده مختومه شود که اینطور هم شد. من مبلغی بابت وکیل خودم پرداخت کردم ( از طریق کسی معرفی شد به من و ایشون رو اصلا ندیدم و تلفنی کارهارو انجام دادند. )
وکیل شاکی به وکیل بنده ( بدون اطلاع از موکلشون ) گفته بودند که بقیه حق الوکاله را، باید من پرداخت کنم. وکیل بنده هم گفتند که اینکارو بکن وگرنه ممکنه شاکی رو ترقیب کنه تا شکایت رو ادامه بده و به دردسر بیفتی و گفت اگه من مستقیم پول رو به حساب وکیل شاکی بریزم و بعدا مشخص بشه جرم محسوب میشه و بیا اول به حساب من بریز تا ایشون کارت به کارت کنن برای وکیل شاکی !!!
من چندین بار به دادسرا مراجعه کردم ولی گفتند شاکی، وکیلی به دادسرا معرفی نکرده ( در حالی که وکیلم میگفت فلان روز وکیل شاکی برای پیگیری مراجعه کرده به دادسرا )
وکیل بنده هم هر بار بهونه آورد برای اینکه آدرس یا تلفن وکیل شاکی رو بهم بده
الان من شک دارم که شاکی وکیل گرفته بوده یا نه
۱. سوال اول من این هست که آیا ممکنه کسی وکیل داشته باشه و بعد گذشت ۳ ماه در طی روند این پرونده به دادسرا حتی یکبار هم مراجعه نکرده باشه؟!!!
۲. آیا اگه شاکی وکیل داشته، پرداخت حق وکاله ایشون با من بوده؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضور وکیل در یک پرونده از طریق ارائه وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی امکان پذیر است لذا شما میتوانید با مراجعه به دادسرا و ملاحظه پرونده از وکیل داشتن یا نداشتن شاکی مطلع شوید .

با سلام
در صورتی که شاکی وکیل اخذ کرده باشد و برگه وکالت وکیل تمبر شده و در پرونده موجود باشد و طرف مقابل (متشاکی عنه) در پرونده محکوم گردد ، متشاکی عنه بایستی تمامی هزینه ها من جمله هزینه دادرسی، حق الوکاله، نظریه کارشناسی و .. را پرداخت نماید .