اگه زندگی مشترک نداشتیم چطوری منو محکوم به عدم تمکین کرده اند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #78555436

سلام.
بعد از سه سال بلاتکلیفی زوج تقاضای طلاق داد. از ابتدا زوجه نفقه معوقه و جاریه میگرفته و در زمان عقد بودن و زندگی شکل نگرفته... ابتدای امسال الزام به تمکین زوج به دلیل نداشتن منزل مناسب رد شد.. در مرداد ماه مجدد تمکین داد منم گفتم زندگی میکنم ولی قاضی حواسش نبوده و تو رای نوشته بود با توجه به قبول خواسته توسط خوانده محکوم به تمکین خاص میباشد و رای رو هم قطعی کرد و جای اعتراض هم نذاشت البته تمکین کرده بودم قبلن و حق حبس نداشتم. ولی بعدش رفتم خونش که ضرب و جرح کرد منم محکومش کردم... الان رای طلاق دادن و با وجود محکومیت به ضرب و جرح نفقه معوقم رو منتفی کردن با توجه به حکم تمکین.... و جالب تر اینه که دو ماه بعد حکم تمکین تقاضای طلاق داده.... و فقط نفقه ایام عده رو برام در نظر گرفتن... اخه اگه زندگی مشترک نداشتیم چطوری منو محکوم به عدم تمکین کردن؟؟؟ و نفقمو نادیده گرفتن بخصوص اینکه تقاضای طلاق از سمت زوج بوده؟؟؟ و با دادن ۵ تا سکه منو راحت طلاق بده؟؟؟ نحله هم در نظر نگرفتن،، اجرت المثل هم که ندارم،، سکه ها رو هم که هر روز یه قانونی میدارن... راهی داره بتونم برا نفقه و نحله پیگیری کنم؟؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه دیر اقدام فرمودین چون هیچ حکمی بدون اعتراض قطعی نمیشود و ۲۰ روز از مدت صدور شما فرصت فرجام خواهی داشته اید و ایشان اکنون میتواندد با پرداخت مهریه و نفقه دوره عده شما را طلاق دهند