آیا مدرک یا شاهدی باید ببرم، مثلا شماره چک های پدرم که خرید زمین و ماشین با او بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۱ #78550019

با سلام
من قبل از رای قطعی پرداخت مهریه، سند زمین و ماشینم را به پدرم منتقل کردم، دلیلم هم این بود که زمین و نصف قیمت ماشین رو پدرم پرداخت کرده بود و کل خرج عقد و عروسی و خرید طلاها و کالاها هم با ایشون بود، چون بعد یک هفته از عروسی زنم بدون دلیل با یک بهانه صوری منزل رو ترک کرد، طلاها رو هم بدون اجازه برد، کالاها هم هنوز امانت در منزل پدر زنمه، و درخواست نفقه و مهریه هم داده، قصدشم طلاقه که عنوان نمیکنه، چون من الزام بتمکین دادم که از حق حبس استفاده کرده و رای تمکین ، بطلان دادخواست شد.خلاصه، من بدستور پدرم، زمین و ماشینی که بهم بابات عروسی و داشتن زندگی خوب و خوشبختی من، هدیه و هبه کرده بود رو بنامش زدم تا با اون ها بخشی از قرض من بهش بابت خرج کرد عروسی پرداخت بشه. قاضی دادگاه اعسار، گفته تا یک سال نقل و انتقالات را بگو، منم نوشتم در حال حاظر مالی ندارم، حالا قاضی استعلام گرفته، اخطاریه برام اومده تا بیا و بگو چرا بما نگفتی انتقالات رو..
۱-حالا من باید چه کار بکنم، ایا توضیحات من قانع کننده هست؟
۲-ایا مدرک یا شاهدی باید ببرم، مثله شماره چک های پدرم که خرید زمین و ماشین با او بود؟
۳-با توجه به شرایط، رای قاضی چیه؟
من در حال حاضر کارمند هستم و منبع درآمد دیگه ندارم و هیچی بنامم نیست.
۴-فقط میدونم چون قبل رای قطعی، مال منتقل شده، مطابق با رای وحدت رویه ۷۷۴ مورخ۲۰/۱/۹۸ مشمول فرار از دین نیست، ایا قاضی میتونه معامله رو صوری تشخیص بده؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کامل بفرمایید خصوصا در نحوه ارایه مدارک و مستندات لازمه

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می بایست معاملات یک سال قبل را به تفکیک به دادگاه اعلام مینمودید در حال حاضر هر چند معامله به قصد فرار از دین محقق نیست ولی ممکن است این موضوع در پذیرش اعسار شما موثر باشد.

ماده ۲۱۸ – هر گاه معلوم شود که معامله با قصد فرار از دین به طور صوری انجام شده آن معامله باطل است.

در مورد اعسار می توانید مراجعه و توضیحات را ارائه دهید هرگونه رای صادره قابل اعتراض است و ضمن اینکه می توانید مجدد دادخواست تعدیل اقساط هم مطرح کنید.

در مورد ابطال معاملات نیز به استناد ماده ۲۱۸ قانون مدنی احتمال ابطال وجود دارد.