چرا همچنان مرا به نفقه محکوم میکنند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۷ #78541493

خانوم من برای مهریه و نفقه اقدام نموده است، من عدم تمکین داده ام و کلیه مقدمات تمکین را فراهم نموده ام و ایشان به عدم تمکین محکوم شده است و مرا به پرداخت نفقه محکوم کرده اند و آن را پرداخت کرده ام دوباره عدم تمکین داده ام و ایشان الزام به تمکین شده است و باز دوباره خانه را ترک کرده است و مرا به پرداخت نفقه محکوم کرده اند و باز دوباره عدم تمکین داده ام و مقدمات تمکین را فراهم نموده ام

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه درهربازگشت همسربه خانه مشمول نفقه میشود

درود
نشوز زن تا اثبات نشود مستحق نفقه است.

در جلسه مربوط به نفقه ارا عدم تمکین را ارائه دهید البته باید اجرائیه درخواست کرده باشید

باید موقت بودن تمکین زوجه را با شهادت شهود اثبات نمایید.

با سلام بیان ننمودید که چند مدت عقد هستید شاید از حق حبس استفاده نموده است که نفقه به وی تعلق میگیرد در صورت عدم تمکین زن نفقه تعلق نمیگیرد

با درود می‌بایست بتوانید دلایل و مستندات شما مورد ارزیابی قرار گیرد، بهتر بود در دعوای خویش وکیل اختیار مینمودید، لیکن علت و سبب صدور رای در خود رای منعکس می‌گردد

در مواردی که تمکین موقت است موارد را باید سریعا به اجرای احکام گزارش دهید. در این خصوص باید دوباره منتظر حکم دادگاه باشید و موقت بودن تمکین را با شهادت شهود اثبات نمایید.