عدم توجه یکی از شعبات دیوان عدالت اداری و رد اعاده دادرسی که کاملا مغرضانه میباشد رو چطور اثبات و پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۶ #78496779

با سلام و عرض ادب
پرونده بازگشت به کار بنده در یکی از شعبات تجدید نظر دیوان عدالت اداری در مرحله اعاده دادرسی رد شد.
خلاصه :
بنده تو یکی از ادارات دولتی به صورت غیر رسمی و با قرارداد کار معین کار کار میکردم. سنوات اداری هم دارم. بعد یک دهه، ناگهانی اخراج شدم. از اداره کار اقدام کردم. بازرس اداره کار در گزارش محرمانه عنوان کرد" هیچ سندی و مدرکی پیدا نکردیم که فلانی تو اداره کار کرده باشه!!" و این گزارش استناد هیئت ها قرار گرفته و رای قطعی صادر شد. دیوان هم به استناد آرای اداره کار ۳ رای قطعی صادر کرد.
منم الان بعد ۲ سال رفتم شکایت کیفری کردم از بازرس اداره کار به جرم نشر اکاذیب و این جرم ایشون خوشبختانه محرز هستش. الان من باید چیکار کنم؟؟؟ ماده ۷۹ کنم یا چی؟ آخه خیلی سنگیه تو روز روشن شغل دولتی تو ازت بگیرن اونم با پرونده سازی اداره کار.
خودمم دانشجوی برتر بهترین دانشگاه کشور هستم. نمیدونم دقیقا چه خاکی سرم کنم.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات ادعا بر عهده مدعی خواهد بود در صورتی که دلایل مثبته دارید می توانید از ماده ۷۹ قانون دیوان عدالت اداری استفاده نمایید

اگر بیمه تامین اجتماعی هستیدسوابق بیمه مشخص و قابل استعلام است اما بیمه خدمات درمانی ربطی به اداره کار ندارد ....

اگر اداره دولتی باشد وشما بیمه خدمات درمانی باشین اداره کار صلاحیت رسیدگی ندارداگر بیم تامین اجتماعی هستین با استخراج سوابق بیمه ای وکدکارگاه قابل اصبات هستش ودرخصوص بازگشت به کا طبق قانون کار بعداز اتمام قراردادکارگاه مختار است

باتوجه به موضوع شکایت ؛ اثبات مغرضانه بودن به عهده شما می باشد