حضانت فرزند پسر با چه کسی است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۲۶ #78474001

شوهرم منزل را ترک کرده و باز نمیگردد و یک پسر ۳ سال و نیمه دارم که پیش من است و شوهرم تمکن مالی ندارد و پیش مادرش زندگی میکند
و منزل و اثاثیه برای من است
حالا هی یه هر نحوی مزاحمت ایجاد میکند که میخواهم پسرم را ببرم و بچه مال من است و من میگویم به داخل خانه بیا و بچه را ببین ولی قبول نمیکند و من هنوز درخواست مهریه یا نفقه یا طلاق نداده ام
یکبار هم به ۱۱۰ تماس گرفت و مامور اومد صورت حلسه کرد و رفتن
حالا چه میشود میگوید میخواهم شکایت کنم
من میترسم پسرمو ازم بگیره
در صمن پسرم شرایط ایده آلی نداره مثلا کامل حرف نمیزنه و از پوشک تازه گرفته شده

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حضانت فرزند تاپایان هفت سالگی با مادر می باشد و پدرحق ملاقات با فرزند در ساعات و روز و مکان مشخصی که دادگاه تعیین میکند را دارد.

حضانت طفل چه پسر و یا دختر با مادر است

سلام خدمت مادر محترم و دلسوز، متذکر شوم که تا هفت سالگی مطابق قانون حضانت فرزند مربوط به مادر بوده و از بعد ۷سالگی تا سن بلوغ بر عهده پدر و بعد از بلوغ تصمیم فرزند تعیین کننده است، لکن نگرانی شما بی مورد است ولیکن می توانی دادخواست نفقه و تمکین،مهریه وطلاق را تقدیم دادگاه کنی
و حتی می توانی به جرم ترک نفقه شما و فرزند، از او شکایت کیفری نیز بکنی،
لذا جای هیچ نگرانی برای شما متصور نخواهد بود، چراکه برای ۷سالگی به بعد فرزند نیز می توانی عدم شرایط حضانت او را ثابت کنی و با تصمیم دادگاه ، فرزند را پیش خود نگه داری

سلام حضانت تا ۷ سال با مادر است اما برای پدر نیز حق ملاقات هفته ای ۲۴ ساعت محفوظ است در مورد سایر موارد نیز راه کارهای متفاوتی وجود دارد ندارد لذا به شما پیشنهاد می شود از بین متخصصین محترم از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده نمایید.

سلام حضانت تا ۷ سال با مادر است و پدر هم حق ملاقات دارد در موردد

نگران نباشید حضانت تا ۷ سالگی با مادر است در صورت تکرار مزاحمت از سوی همسرتان با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی یا ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه شود.

باسلام
حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر میباشد
از هفت سال تمام قمری تا پانزده سال تمام حضانت پسر با پدر میباشد مگر اینکه عدم صلاحیت ایشان احراز گردد