پس گرفتن وجه واریزی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶ #78458997

با سلام
دارای ملک قولنامه ای با قدمت ساخت بنا قبل از سال ۶۰ میباشیم و دارای امتیاز آب برق و گاز قبل از سال ۶۹ میباشد که امسال مجوز تخریب و نوسازی از شهرداری گرفتیم شهرداری از ما ۲۵% ارزش ملک را به عنوان ماده ۱۰۱ گرفته و ما بعدا متوجه شدیم که گویا ملک های قبل از سال ۷۰ ماده ۱۰۱ تعلق نمیگرفته
شهردار نامه مبنی بر عودت مبلغ داد ولی در کمیسیون شهرسازی شهرداری رای مبنی بر پرداخت را رد کرده و پرداخت ماده ۱۰۱ را قانونی دانسته و مبلغ پرداختی را عودت نداد
آیا به ملک ما ماده ۱۰۱ تعلق می گرفته ؟
اگر تعلق نمیگیرد بایستی چه کاری انجام بدهیم تا حقمان را بگیریم ؟

ممنون از کمک و بزرگواری شما

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

املاک و اراضی مشمول ماده ۱۰۱ تاکنون طی چندین رای وحدت رویه یا هیات عمومی دیوان عدالت اداری تخصیص خورده و دستورالعملهای مربوطه در شهرداری ها نیز توسط این دیوان باطل شده است . از آنجا که دریافتیهای موضوع ماده ۱۰۱ دارای تنوع و تعدد می باشد بهتر است دلیل اخذ مبلغ و یا نامه شهرداری را از طریق قسمت ارزیابی حقوقی ارسال نمایید تا بتوان پاسخ دقیق تری ارائه داد .