در صورت بروز مشکل امکان شکایت دارد یا چون بابت چک رو درسیستم ضمانت زده امکان نداره؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۸ #78306151

سلام
اگر کسب به آدم چک صیادی بدهد بعد در زمان ثبت چک عنوان چک رو ضمانت بزند در صورت بروز مشکل امکان شکایت دارد یا چون بابت چک رو درسیستم ضمانت زده امکان نداره

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مشخص کنید چک ضمانتی بابت چه موضوعی بوده و اگر طرف مقابل از این شرط ضمانت تخلف کرده باشد امکان تقدیم دادخواست حقوقی وجود دارد

باسلام
امکان شکایت هست و در مقابل طرح ادعای ضمانت در دادگاه را میتوانید کنید

با سلام،بله تحت شرایطی امکان شکایت حقوقی هست.

با سلام. بله امکان مطالبه وجود دارد

با درود ، هرچند چک تضمینی فاقد وصف کیفری هست ، ولی درصورت اثبات ورود خسارت از بابت موضوع قرارداد فی‌مابین ، و عدم انجام موضوع ضمانت ، بصورت حقوقی میتواند چک را برگشت زده و دادخواست مطالبه وجه چک مذکور بابت خسارت وارده ناشی از ضمانت چک مطرح نمایند

سلام
به سبب اینکه چک از بابت ضمانت ثبت شده است باید شرایط استحقاق را در دادگاه اثبات کنید.

درود بر شما ،مستحضر باشید که در صورت ضمانتی بودن، وصف کیفری زائل شده و دارنده بایستی با اثبات ورود ضرر و از باب تضمین آن اقدام به مطالبه وجه چک نماید.