اخذ ثمن ملک منتقل شده به نرخ روز است یا زمان معامله؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۷۸ #78295125

اگر شوهر بخواهد ثمن ملکی را که به نام زنش زده بگیرد، به نرخ روز حساب میشه یا زمان معامله؟ معامله هم سه سال پیش انجام شده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
در اینجا به نظر میرسد که شما ملک را هبه کرده اید که در این صورت با در نظر گرفتن شرایط ماده ۸۰۳ قانون مدنی شما میتوانید قانونا عین ملک را باز پس گیرید مگر آنکه توافق نمائید که قیمت آن را دریافت کنید که در این صورت ملاک توافق شما میباشد و قانون در این حالت ساکت است ولی به نظر میرسد که قیمت روز ملک به عدالت نزدیک تر باشد.
ولی اگر شما ملک را قبلا به همسرتان فروخته باشید و عقد بیع منعقد شده باشد، در این صورت ملاک قیمت زمان عقد است ولی خسارت تاخیر در تادیه یا در اصل تفاوت کاهش ارزش ثمن علاوه بر قیمت زمان عقد قابل مطالبه میباشد که این خسارت توسط کارشناس تعیین میگردد.
موفق باشید

سلام بنرخ زمان معامله محاسبه میشود

سلام به نرخ زمان معامله محاسبه میشود.

با سلام به نرخ زمان معامله هست.

با سلام
به مفاد قرارداد بستگی دارد ولی اصولا نرخ زمان معامله ملاک است.

با درود ، سوال تون مبهم است ، اولا معلوم نیست که قرارداد فی‌مابین کتبی است یانه ؟ و عنوان فروش نامه چی هست ؟ بیع است یا صلح یا هبه است ؟
یا اگر شفاهی است ، میتوانید عنوان هبه بگیرید چون ثمنی پرداخت نشده ، دادخواست اثبات هبه مطرح کنید و بعداز اثبات عقد هبه از هبه رجوع کنید و ملک را از ایشان استرداد کنید.
ولی اگر قصد اخذ ثمن معامله را دارید ، بازهم باید دلایل و مدارک مستند قانونی و یا شهود داشته باشید تا ثمن معامله را مطالبه کنید ، و درصورت اثبات ، به نرخ روز معامله خواهد بود مگر اینکه اظهارنامه ارسال یا بصورت قانونی قبلا مطالبه کرده باشید

سلام وقت بخیر
باید قرارداد شما مطالعه شود لیکن با این تفاسیر به نرخ روز