در صورتی که چندین سال مهریه اجرا نگذارد و من هم چیزی ندهم مشکلی بابت حق طلاقم به وجود می آید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۰ #78186637

سلام و عرض خدا قوت
خانم بنده ۵ ماه است که در دادگاه حق حبس انتخاب کرده ولی هنوز مهریه اجرا نگذاشته بنده باید چکار کنم؟ میترسم چند سال اجرا نگذارد و من هم چیزی ندم و حق طلاق رو از این بابت از من بگیرد .
من ماهانه مبلغی به حساب ایشون واریز میکنم .
هیچ کدام از شرایط دوازده گانه عقد نامه رو هم ندارم.
منزل هم فراهم کرده بودم که حق حبس انتخاب کردند .
ممنون از شما بزرگواران .

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرد می تواند با پرداخت حق وحقوق زوجه (بصورت نقد و یا اقساط)زن خود را طلاق دهد و نیاز به اثبات دلیل ندارد.پرداخت و عدم پرداخت مهریه تاثیری در وقوع طلاق ندارد

سلام
با توجه به توضیحات ایشان نمی‌تواند تقاصای طلاق نماید

سلام، خیر عدم پرداخت مهریه حق طلاق برای زوجه ایجاد نمی کند، عدم پرداخت نفقه در شرایطی می تواند دلیل طلاق را برای زوجه ایجاد نماید. که نفقه ایشان توسط شما پرداخت می شود.

این دو موضوع ارتباطی با هم ندارند ..حق طلاق با مرد است و حق و حقوق زن هنگام طلاق باید به زوجه پرداخت گردد

به نام خدا
حق طلاق شما به قوت خود باقی است،اما ایشان هم حقوق مالی خویش را میتوانند مطالبه نمایند.

با سلام تا ایشان مطالبه نکنند نیاز به پرداخت نیست و سبب عسرو حرج زوجه نمی شود

با سلام
موضوع مهریه ارتباطی به طلاق شما ندارد و در صورتی که موارد عسر و حرج مذکور در شرایط ۱۲ گانه عقدنامه ایجاد شود، همسرتان می تواند از شما جدا شود .