شکایت بابت رسید طلب، محکومیت به پرداخت و امکان ابطال حکم جلب

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰ #78159087

با عرض سلام، من یک بدهی به کسی داشتم، رسید دومیلیارد و هفتصد تومنی دستش داشتم ولی بدهیم این نبود و خیلی کمتر بوده. جلسه دادگاه من نرفتم، حکم به نفع طرف مقابل آمد، بعد اعتراض زدم باید پول واریز می‌کردم، نداشتم. حالا اجرائیه تاریخ ۱۴۰۳/۰۱/۰۸ صادر شده اعسار هم نزدم. راهی هست برای باطل کردن حکم جلب؟ با سپاس.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فقط اعسار از محکوم به و تودیع وثیقه مانع جلب خواهد بود

سلام سریعا دادخواست اعسار بزنید

سلام
سریعا دادخواست اعسار از محکوم به طرح نمائید .

با سلام
بایستی محکوم به را پرداخت یا با محکوم له توافق نموده یا ضمن ارائه کفیل یا وثیقه معتبر درخواست اعسار نمایید.

سلام وقت بخیر
با این تفاسیر خیر

با سلام
اگر شما در مهلت یکماهه اعسار زده باشین نیازی به تودیع وثیقه یا معرفی ضامن ندارین در غیر اینصورت هرزمان میتوانین دادخواست اعسار با معرفی ضامن بدین که حکم جلب ملغی گردد