ایا شهرداری میتونن این واحدها رو پلمپ کنند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۳۰ #78120387

با سلام و احترام
من در اپارتمان ۲۰ واحدی هستم که شهرداری نصف واحدها رو برای استفاده کاربری مسکونی و نصف دیگه رو برای کاربری اداری جریمه کرده .
ظاهرا ساختمان چون در بر خیابان عریضی قرار گرفته باید همه اداری بشوند و پایان کار اولیه ساختمان هم ۸ سال قبل مسکونی صادر شده و سند تک برگ نیز دریافت شده .
مشکل تعدادی از واحدها که میخوان جریمه ماده صد شهرداری رو پرداخت کنن این هست که وقتی برای پرداخت جریمه مراجعه میشه ، یک برگ رای نشون میدهند که ماده صد ، کل ساختمان را جریمه کرده و تفکیک وجود نداره و میگن باید مبلغ کل که برای ساختمان صادر شده یک جا پرداخت بشه که این کار عملا غیر ممکن هست زیرا تعداد زیادی از واحدها خالی هستند و استفاده نمیشوند و مالک مربوط حاظر به دادن جریمه نیست . در ضمن عنوان برگه هایی که به واحدها برای پرداخت جریمه ابلاغ میکنن نوشته مالک پلاک ثبتی ..... و همه به یک شکل هستند و عملا به مالک هر واحد ابلاغ قانونی نمیشه و هیچ مبلغی هم مشخص نکردن و فقط نوشتن باید پرداخت بشه و گرنه پلمپ .
راهنمایی بفرمایید رای صادره ماده صد که برای پلاک ثبتی صادر شده ایا قانونی هست چون هر واحد سند جداگانه ای داره و مالک پلاک ثبتی بعد از تفکیک اولیه و دریافت پایان کار و دریافت سند قانونی ، واحدها رو فرخته و عملا وجود خارجی نداره .
با توجه به اینکه شهرداری جریمه را برای هر واحد تفکیک نمیکنه و امکان اجرای رای نیز برای تعدای از واحدها وجود نداره و ابلاغ هم کلی هست ، ایا شهرداری میتونن این واحدها رو پلمپ کنن ؟
ایا صدور رای کلی برای یک پلاک ثبتی که پایان کار داره و هر واحد سند جداداره و هر شخص قانونا مسئول واحد خود است قانونی است و میشه شهرداری رو الزام به تفکیک جرائم هر واحد کرد ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر در شرایطی ممکن است

سلام به رای ماده صد اعتراض کنید با وصف سوال جریمه باید تفکیک شده باشد

با احترام تحت شرایطی این امکان وجود دارد.

تحت شرایطی ممکن خواهد بود .

تحت شرایطی این امکان وجود دارد.

با سلام
هر چند که تحت شرایط خاصی شهرداری میتواند اقدام به این امر نماید اما شما میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری برای احقاق حق خویش بطرفیت شهرداری اقامه دعوی نمایید

ازطریق شرایطی ممکن می باشد.