ضبط صدا و انتشار آن چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۵ #78088371

مجازات ضبط صدا توسط خانمی که در عقد موقت بنده بوده و احتمال انتشار صدا وجود دارد چیست؟؟

مشاوره حقوقی استراق سمع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بستگی به فایل ضبط شده دارد و اگر دارای محتویات خصوصی باشد شما می توانید شکایت و حکم آن زندان یا جزای نقدی ایست

بستگی به محتوا دارد اگر محتوای خصوصی داشته باشد میتواتید شکایت خود را مطرح نمایید

با سلام چنانچه مورد سو استفاده قرار گیرد مجازات آن حبس یا جزای نقدی می باشد

بله به قصد سو استفاده باشد و مورد استفاده بگیرد جزای نقدی و حبس در نظر گرفته می شود

در صورت سوء استفاده امکان شکایت وجود دارد.

با درود اگر سواستفاده شود قابل شکایت است

سلام انتشار موجب حبس یا جزای نقدی خواهد بود اگر تهدید هم صورت بگیره جرم تلقی میگردد.