با تقاضای مهریه از جانب همسرم،دادگاه چه رایی صادر خواهد کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #78034540

سلام
من ۱۲ سال پیش با خانم مطلقه ای با دو فرزند ازدواج دائم کردم،پس از سالها این خانم الان درخواست مهر کرده، ۵ سکه و پنج میلیون پول (الان شده ۳۰ میلیون) تومن، من هیچی ندارم فقط سه دانگ آپارتمان قولنامه ای داریم،شریکیم هردو، دیگه هیچی ندارم، البته این آپارتمان رو دادیم رهن کامل و با پول رهن اون قرار شد بریم جای دیگه برای خودمون خونه اجاره کنیم، من سرکار بودم این خانم بهم زنگ زد گفت خونه مناسب پیدا کردم زود بیا بیعانه بدیم من گفتم سر کارم نمیتونم بیام،شما به نام خودت بگیر، چون اعتماد داشتم.
حالا این خانوم من رو بیرون کرده میگه خونه منه، من جایی برای موندن هم ندارم، این خیانت در امانت نیست؟
کمک کنید زنم میتونه سه دانگ خونمو بگیره ازم؟
بنظر شما دادگاه چه رایی برای مهریه میده؟
حقوق دارم ولی.

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه ایشان قابل مطالبه است و میتوانند از سم ملک مشاع شما این مبلغ را دریافت نمایند .

در صورتی که سه دانگ ملک مشاع را منتقل کنید به شخص ثالثی که به آن اعتماد دارید میتوانید بیش از خسارتی که به شما وارد شده است را جبران نمایید و اگر توقیف شده باشد توسط همسرتان که هیچ...