خارج از مهلت قانونی اعتراض پرونده چقدر زمان می برد اجرای احکام تا ثبت شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #78028596

با سلام واحترام
من یک پرونده حکم تخلیه در مرحله تجدید نظر رای بدوی به نفع من صادر شد، اما طرف مقابل اعتراض زده و به دادگاه تجدید نظر رفته،ولی دادگاه تجدید نظر ارادت گرفته است خوانده خارج از مهلت قانونی اعتراض کرده است
ارادت ان برطرف شده در دادنامه تجدید نظر ان قیده شده است خارج از مهلت قانونی است و رای بدوی تاییده است ایا اجرای احکام ا ن بیست روز طول می کشد تا پرونده ثبت شود یا ظرف مدت یک هفته
با تشکر پاسخ شما و همکاران گرامی؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور حکم قطعی رای قابلیت اجرایی دارد

با صدور حکم قطعی در دادگاه تحدید،لازم الاجرا میشود

با صدور قرار رد تجدیدنظرخواهی و گذشت ۲۲ روز از زمان ابلاغ این قرار ، چنانچه تجدیدنظرخواه اعتراضی نکند میتوانید تقاضای اجرای حکم را بکنید .

پس از قطعیت رای در تجدیدنظر ، رای قابل اجرا می باشد

با سلام.
به محض ارسال پرونده به شعبه بدوی، می‌توانید درخواست اجرای حکم انجام دهید.

سلام
با صدور حکم قطعی رای فورا لازم الاجراست