چه اقدام قانونی می توان برای جلوگیری از برداشت از حساب بانکی پدر بی سواد انجام دااد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۱ #78012

سلام
علی هستم و تنها پسر خانواده
پدر بنده ۸۴ سالشه و در قید حیاطه و بی سواد هستند
و۲دختر و یک پسر داره

دیروز متوجه شدم از حساب بانکی پدرم ۱۲.۰۰۰.۰۰۰تومان کسر شده و به حساب بلند مدت به نام پدرم انتقال یافته و بعد از چند روز از حساب بلند مدت پدرم توسط یکی از دختر ها تنهایی به بانک رفته و برداشت شده به حساب شخصی خودش انتقال یافته

نکته:حساب بلند مدتی که یکی از دخترا باز کرده برای پدرم حق برداشت هم برای خودش گذاشته که تونسته بره پول انتقال بده

با توجه به این که بدون اجازه این کارو انجام داده و پدر من بی سواده و الان وضعیت خوبی نداره
آیا جرم این رو میشه اثبات کرد و چگونه
و با کدام وکالت میتونم تمام حسابهای پدرمو برداشت کنم تا بقیه پول اینجوری دزدیده نشه

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم و گرامی عنایت داشته باشید شما باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و پیگیری کنید.

موید و پیروز باشید