برای پس گرفتن ملک چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #77989905

سلام من در منزل مادرم که فوت شده ساکنم و سالها از ایشان پرستاری میکردم ایشان کلامی منزل را به من بخشیدن و قصد داشتن که به نامم بزنن ولی خواهرم که از ایشان وکالت نامه برای کارهای حقوقی شان داشت سند خانه را بدون اطلاع من به نام خودش زده و اکنون قصد فروش ملک را دارد با توجه به اینکه صدای ضبط شده خواهرم را دارم که گفته ملک به من بخشیده شده قانونا کاری از دست من برای پس گرفتن حقم برمی اید؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدای ضبط شده مستند کافی برای شما نمی باشد و میبایستی دلیل از قبیل شهادت شهود داشته باشید

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما باید ادعای خود را با ارائه مدارک کافی اثبات نماید و صدای ضبط شده نمی تواند مستند کافی برای این امر باشد