آیا اول مهریه مهم تر است یا اقساط وام من؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۹ #77872706

با سلام همسرم مهریه اش را از طریق اداره ثبت اسناد اجرا گذاشته اند بنده مالی ندارم و تنها یک حقوق دارم حال سوال من این است بنده چندین وام گرفته ام قسمت اعظم حقوقم بابت قسط کسر می شود آیا اول مهریه مهم تر است یا اقساط وام من؟ چون مبلغی باقی نمی ماند برای مهریه خانم؟ با این شرایط وضعیت وصول مهریه ایشان به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هر میزان دریافتی داشته باشید یک سوم یا یک چهارم آن قابل توقیف است.

سلام وقت بخیر
با توجه به این که مهریه در اولویت می باشد لذا می بایست حتی اگر حقوقتان کفاف آن را ندهد از طرق دیگر پرداخت نمایید

با درود مهریه نیز می‌بایست پرداخت گردد، دینی است ممتاز تعارض‌ی ندارند قابل‌جمع است نهایتا میتوانید تقاضای اعسار نمایید

با سلام تمامی این بیانات را با در دست داشتن تمامی مدارک و اسناد برای قاضی زمان دادگاه ارائه دهید و دادخواست اعسار نیز بدهید مطمئن باشید کمک خواهد کرد (ولی با مدرک )

چون مال و اموالی جهت توقیف ندارید و حقوقتان کفاف مهریه را نمیدهد دادخواست اعسار دهید و باتوجه ب شرایط شما تقسیط خواهد شد و دادگاه همه جوانب را در نظر خواهد گرفت مهریه نیز از دیون ممتاز هست برعهده شماست و در هرحال باید پرداخت شود

از حقوقی دریافتی شما یک چهارم یا یک سوم در صورت مجرد بود و پس کسر کسورات و وام و.... کسر خواهد شد
شما اعسار بدین

اگر در ثبت اسناد پلاک ثبتی به نام شما یافت نشود عملا امکان اجرای ثبت نمیتواند کاری بکند لذا زوجه باید پس از انصراف از تعقیب عملیات اجرای ثبت برای وصول مهریه به دادگاه خانواده مراجعه کند.در دادگاه خانواده پس از صدور حکم محکومیت شما به پرداخت مهریه می بایست دادخواست اعسار بدهید .اقساط وام اولویت دارد ،ولی باید مهریه را بپردازید هرچند به صورت اقساط باشد.