زمان تاخیر تادیه چه وقت هست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۷۳ #77849200

سلام خسته نباشید همسر بنده درسال۹۲ محکوم به پرداخت شش میلیون تومان نفقه شده و رای قطعی درسال ۹۲ صادر شده ولی خب چون از اون موقع متواری بوده من امسال پیداش کردم و پرونده رو امسال بردم اجرا احکام و همسرم رو جلب کردم آیا با این وجود که حکم برای سال ۹۲ است و اجرا برای سال ۹۹ میشه تاخیر تادیه گرفت؟؟؟
.درحقم ظلمه واقعا شش میلیون بعد شش سال بازم همون پول باشه همسرم بنده رو با فرزندم تو شرایط بدی ترک کرده که تازه تونستم خودمو جمع و جور کنم و افتادم دنبال پروندم .
و اگر میشه تاخیر تادیه گرفت چه جوری؟ از کجا اقدام کنم؟ به کدوم شعبه درخواست بدم؟ پرونده نفقه ام برای شعبه ۶ شورا حل اختلافه چی کارکنم یه مقدار بنده رو راهنمایی کنید با تشکر و سپاس فراوان.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددادخواست مطالبه تاخیر تادیه تنطیم نمایید .

با سلام
از تاریخ صدور حکم قطعی می توانید به موجب دادخواست مستقل خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید.
موفق و پیروز باشید .

مطالبه خسارت تاخیر تادیه را میبایستی زمان مطالبه نفقه مطرح میکردید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست خسارت تاخیر تادیه بدهید

دادخواست تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه نفقه را از طریق دفتر خدمات قضایی تنظیم نمایید

بادرود /دادخواست ضرروزیان بدید به شعبه حل واختلاف وبدوا تقاضای تامین خواسته بنمایید

سلام
از تاریخ صدور حکم قطعی دادخواست خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید.